De romans Lieve Hart! en Gevangen Wind

De roman Lieve Hart!

De historische roman Lieve Hart! vertelt over het visserijleven in Huizen anno 1906. Door een noodlottig ongeval verliest de zeventienjarige Marrie haar vader en zorgt ze met haar moeder voor haar zes zusjes. Haar leven fleurt op, wanneer ze Lammert de vissersknecht ontmoet. De moeder van Marrie heeft in eerste instantie bezwaar en waarschuwt Marrie om niet met Lammert om te gaan. Uiteindelijk zwicht Marries moeder en krijgen Lammert en Marrie verkering. In de laatste week van het visseizoen, lijkt het noodlot opnieuw toe te slaan.

De roman Gevangen Wind

In Gevangen Wind verlaat Marrie Huizen om elders een bestaan op te bouwen. Zou ze kunnen wennen aan de andere omgeving, gewoonten en gebruiken?

Beide romans zijn nu gebundeld onder de titel Gevangen Wind en is via de webwinkel van deze website (klik op de link) te bestellen, in de boekhandel of boekenverkoopsites zoals via Bol.com

ISBN 9789082480337

Of lees Gevangen Wind als ebook:

[yabp 36]

2 gedachten over “De romans Lieve Hart! en Gevangen Wind

  1. Beste redactie
    Ik heb het boek Gevangen wind gelezen en heb er heel erg van genoten. Het verhaal leest prettig en is prachtig hoe het allemaal beschreven wordt. Het gezin, het vertrouwen in elkaar en steeds weer positief blijven en doorgaan. Ook al is het verdriet regelmatig groot.
    Hartelijk dank hiervoor.

    1. Hartelijk dank Nel Crea voor je enthousiaste en positieve reactie, dat doet me heel erg goed.
      Lieve groet, Janine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *