Zinderende zomerzinnen

Droom je van het schrijven van boeiende verhalen en vraag je je af waar die inspiratie toch vandaan komt? Of ben je nieuwsgierig naar de geheimen van poëzie en wil je zelf de geheimen van dichten ontdekken? Misschien wil je leren hoe je een column schrijft die mensen aan het lachen maakt of diep raakt? Zoek niet verder!

Doe mee aan mijn gezellige, 6-delige schrijfcursus en ontdek de magische wereld van creatief schrijven. We verkennen verschillende genres zoals poëzie, proza en non-fictie. Of je nu nog nooit een gedicht of verhaal hebt geschreven of al een tijdje schrijft en een frisse dosis inspiratie nodig hebt – iedereen is welkom!

Ik geef je de juiste tools om je creativiteit te laten bloeien en om jezelf en anderen te verrassen met je schrijfkunsten. Mijn doel? Jou het vertrouwen en plezier in schrijven geven zodat je vol durf en enthousiasme aan het schrijfproces begint. Dus, klaar om je innerlijke schrijver te ontdekken en te laten stralen? Schrijf je in en laat het avontuur beginnen!

Informatie over de cursus ‘Zinderende zomerzinnen’

Wanneer: zaterdagochtend 6, 13, 20, 27 juli en 3, 10 augustus

Hoe laat: 10.00-12.00 uur

Waar: overal waar je met je computer bent (online)

Kosten: 99 euro

Aanmelden: mail@pennenvruchten.com