Kom schrijven in de Schrijfsalon

Wie geeft de Schrijfsalon en de cursus?

Mijn naam is Janine van der Hulst. In maart 2023 studeerde ik af aan Dactylus, de Academie voor Schrijfdocenten, maar sinds 2017 geef ik al creatief-schrijven-lessen aan groepen. Daarnaast werk ik als freelance manuscriptredacteur en schreef ik vier boeken. De vijfde is onderweg. Deze combinatie maakt dat ik een vraagbaak voor cursisten ben.

Schrijfsalon

De beste en lekkerste ingrediënten van een Schrijfcafé en een Theesalon samengevoegd in Schrijfsalon Janine. Dit is de plek waar je, onder het genot van heerlijke versgezette thee en versgebakken lekkernijen, met inspirerende schrijfoefeningen gestimuleerd wordt om te schrijven. Samen schrijven we (waargebeurde) verhalen, gedichten en columns.

Ook kun je op jouw verzoek een verhaalgenre, dichtvorm en/of bloggen leren.

Lees er HIER meer over.

Liever een cursus volgen?

Op maandag 1 mei en vrijdag 5 mei start er een basiscursus creatief schrijven in Schrijfsalon Janine in Huizen. In een reeks van 8 lessen leer je verhalen, gedichten en columns schrijven. Lees er HIER meer over.