Schrijfsalon Janine: cursus creatief schrijven

Cursus creatief schrijven

Leren hoe je verhalen schrijft en waar je de inspiratie vandaan haalt? Wil je meer weten over poëzie en zelf ook gedichten schrijven? Of wil je leren hoe je een rake column schrijft?

Kom dan gezellig samen creatief schrijven en leer in 8 lessen de basis van creatief schrijven. In de schrijfcursus komen diverse genres aan bod zoals poëzie, proza en non-fictie. Het is een schrijfcursus voor mensen die nog niet eerder gedichten en verhalen hebben geschreven en dat graag willen leren, maar ook voor mensen die al een poosje schrijven en extra inspiratie willen opdoen. Gevorderde schrijvers zijn daarom ook van harte welkom!

Wie geeft de cursus?

Mijn naam is Janine van der Hulst. In maart 2023 studeerde ik af aan Dactylus, de Academie voor Schrijfdocenten, maar sinds 2017 geef ik al creatief-schrijven-lessen aan groepen. Daarnaast werk ik als freelance manuscriptredacteur en schreef ik vier boeken. De vijfde is onderweg. Deze combinatie maakt dat ik een vraagbaak voor cursisten ben.

Ik reik technieken aan waarmee je creativiteit wordt geprikkeld zodat je jezelf en anderen kunt verrassen met het resultaat. Het is mijn missie om jou durf en plezier in het schrijven te geven zodat je leert te vertrouwen op je schrijfproces.

Data en tijd

De data van de lessen zijn:

2022: 29 oktober, 12 november, 20 november, 26 november, 10 december en 18 december (6 x)

2023: 1 mei, 8 mei, 5 juni, 12 juni, 26 juni en 3 juli, 10 juli en 17 juli (8 x op maandag)

2023: 5 mei, 12 mei, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli en 14 juli (8 x op vrijdag)

De lessen duren per keer 2,5 uur en beginnen om 9.00 uur. Inclusief lesmateriaal, iets lekkers en onbeperkt koffie en thee voor slechts 200 euro.

Aanmelden

Aanmelden kan door op de knop hieronder te klikken. Maximaal aantal deelnemers is 6, zo is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.